Netflix'in öne çıkan 10 filmini ele aldığım bu listede zirvede görülen ve üzerine en çok olumlu yorum yapılan 5 filme bakalım.

- Okja

En yakın arkadaşı oldukça büyük  ve ''Okja'' ismini verdiği hayvan olan Mija'nın muhteşem hikayesini izlemenizi şiddetle öneririm.Dünya çapında büyük ödüllere de aday gösterilen film Netflix'in en başarılı projelerinden biri.



- Bird Box

Rakamsal olarak Netflix içinde son dönemin en fazla izlenen filmi olan ''Bird Box'' oyunculuk ve hikayesi ile uzun yıllar adından söz ettirebilecek bir yapım.Kıyamet temalı filmin başrolünde ünlü oyuncu Sandra Bullock bulunuyor.



- The Ballad of Buster Scruggs

Zirveye yaklaşırken dikkat çeken bir diğer film ise '' The Ballad of Buster Scruggs'' oluyor.

Seri halinde düşünülen film , oscar törenlerinden de iki adaylık ile ayrılmayı başardı.



- Annihilation

Bilim-kurgu hayranlarının son gözdelerinden biri ''  Annihilation ''

Sebebi bilinmeyen bir sebepten dolayı bir bölge karantina altına alınır.Buraya görevli askerlerin gönderilmesi sonucu ise sıra dışı olaylar ardı ardına yaşanmaya başlayacaktır.



- Roma

Netflix'in en çok ses getiren filmi ise ''Roma'' oldu.

Meksika kökenli bir hizmetçi olan Cleo'nun yaşadığı hayatı ana teması yapan film,eleştirmenler tarafından çoğu oscar ödülünde favori konumunda.



Yakın zamanda çıkan ve Netflix'in en başarılı görülen filmlerini bir araya getirmeye gayret ettim.Bu listede göremediğiniz ve size göre olmasını istediğiniz film varsa yorum kısmında bunu dile getirirseniz çok mutlu olurum.İzledikleriniz arasında sizi en çok etkileyen film hangisi ise bunu yorumlarda belirtiniz.

Keyifli Seyirler






2 Yorumlar

  1. Hepsini seyredip çok beğenmiştim, güzel bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
  2. Bird Box listemdeydi, diğerlerine de bakayım. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski