Her ne kadar dizileri ile ön plana çıksa da Netflix üzerinde oldukça iyi filmlerde mevcut.İzleyicilerin karşısına ilk kez Netflix ile çıkan en iyi 10 filmi 2 bölüm olarak sizlere sunuyorum.

Film arayışında olan herkesin gönül rahatlığı ile izleyebileceği filmlerde göz atalım.

- Sevdiğim Tüm Erkeklere

Romantik komedi türündeki ''Sevdiğim Tüm Erkeklere'' filmi oldukça keyifli konusu ve renkli karakterleri ile Netflix'in en çok izlenen filmlerinden biri olmayı başardı.



- Polar

Oldukça popüler olan son dönemde çıkan en iyi filmlerden biri ''Polar''.

Kiralık katil olarak yıllarca çalışan Duncan, bu işten tamamen uzaklaşma kararı alır.Ama gelişen olaylar ve üzerindeki baskı bu işe tekrar dönmesine sebep olacaktır.



- Cargo

Sherlock Holmes dizisinde Holmes'in en iyi arkadaşı olarak tanıştığımız Martin Freeman'ın başrolünde olduğu gerilim tarzındaki ''Cargo'' filmi de izleyicilerden tam not alan diğer filmlerden biri.




- Bright

Usta oyuncu Will Smith'in harika bir oyunculuk sergilediği ''Bright'' filmi.

Orkların ve insanların yaşadığı bir dönemde geçen film,fantastik filmlerden hoşlanan insanlar için mutlaka izlenmesi gereken yapımlardan biri.



- Beast of No Nation

İlk bölümde sizlere önereceğim son film ise '' Beast of No Nation ''

Netflix'in çektiği ilk filmlerden biri olan ve oldukça olumlu tepkiler alan film Afrika'da geçiyor.Kanlı bir savaşın ortasında kalan bir çocuğun acı hikayesini soluksuz izleyeceksiniz.



Final bölümünde görüşmek üzere.




3 Yorumlar

  1. ne güzel film önerileri inşallah izleriz yakında da bakarız :)

    YanıtlaSil
  2. Sevdiğim tüm erkeklere yi izledim 2.si gelecek diye biliyorum. Diğer filmleri de listeme ekleyeyim teşekkürler öneri için :)

    YanıtlaSil
  3. Bu listeden sadece Sevdiğim Tüm Erkeklere filmini sevmemiştim geriside eh işteydi :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski