Gün geçmiyor ki teknolojinin geldiği boyutun üzerimizde yarattığı şaşkınlığa bir yenisi daha eklenmesin.


Gün geçtikçe telefonların ekran boyutunun büyümesine tepki olarak ortaya çıkan ürün piyasanın en şık ürünlerinden biri olmayı başardı.





















Ana merkezi Hong Kong'da bulunan TCL firması, ''Palm'' adını verdikleri 3.3 inçlik telefonu dünya piyasasına sundu.Ürünün boyutunun küçük olması sizi şaşırtmasın genel özellikleri itibariyle dev ekranlı telefonlardan bir farkı yok.


En önemli ve duyarlı özelliği ise teknolojik bağımlılığı azaltmak adına geliştirilen ''Life Mode'' ile arama ya da müzik dinleme dışında diğer tüm uygulamaları alt planda devre dışı bırakma özelliği.
Bu özellik telefonu eline alıp ekranı açana kadar arka planda bağlantı gereken her şeyi devre dışı bırakıyor.


Bu kadar lafın ardından esas konuya gelecek olursak eğer cihazın tavsiye edilen satış fiyatı 2.999 Tl olarak belirlendi.Hemen hemen kredi kartından biraz daha küçük bir cihaz için iddialı bir fiyat olsa bile meraklısı için normal gelebilir.


İlerleyen zamanlarda Türkiye'de satış rakamları açıklandığında ülkemizin bu telefona ilgisinin ne boyutta olduğunu öğreneceğiz.Resmi rakamlar açıklandıktan sonra bu paylaşıma resmi rakamları eklemeyi düşünüyorum.


Meraklısı için daha detaylı bilgiye:https://palm.com/ sitesinden ulaşabilirler.

Fotoğraflar resmi siteden alınmıştır.https://palm.com/


9 Yorumlar

  1. Büyük ekranlı telefonlara alştı ülkemiz, pek sevileceğini sanmıyorum :) Ama hem akıllı olsun hem de küçük olsun diyen anne babalar için çok uygun olmuş bence. Çok da tatlı valla :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ekran boyutu gerçekten giderek önem kazanıyor.Özellik olarak geri kalmasa da ilk olarak ekran ön yargıya sebep olur dediğiniz gibi ama bakalım sonuç ne olacak :)

      Sil
  2. Ürün çok güzel bence. Hem küçük olması hem de bağımlılığı azaltacak özelliğinin olması çok cazip.Tanıtım için teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  3. hep daha büyük ekran istiyoruz acaba ilgi duyan olurmu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence ülkemizde gerekli ilgiyi görmez ama başka ülkelerde şık ve alışılmışın dışında dizaynı ile iyi bir satış rakamı yakalayabilir.1 yıllık raporlar açıklandığında sonuç belli olacaktır.

      Sil
  4. Güzelmiş. Çantada yer kaplamaz; ama kolay da bulunamayabilir :)
    Sizi izlemekteyim, İzleyenler'de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim desteğin ve yorumun için :)

      Sil
  5. ne kadar tatlı ya bu minnoş :)) bağımlılık için olan özelliği de dikkat çekici.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen o özellikle ebeveynlerin ilgisini çekerek çocukları için telefon almaya karar verdiklerinde önemli bir detaya dönüşmesi amaçlanmış olmalı

      Sil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski