Başlıktan da anlaşılacağı üzerine tarihin en yüksek maliyetli dizisinin, ilk bölümlerinin çekimleri tamamlandı ve 1 Kasım'da izleyici ile buluşacak.Bölüm başına ortalama 15 milyon dolarlık maliyeti olan diziye ''Game of Thrones'' bile ancak 8.sezonda ulaşabildi.

Game of Thrones finalinden sonra boşluğu ancak böyle bir dizi ile doldurabileceklerini düşünmüş olsa gerek ''Hbo'' kanalı.Yakın zamanda Apple+ kanalı ile Netflix'i koltuğundan etme girişimine giren   '' Apple'' şirketi ilk hamlesini bu dizi ile yapacak.

Piyasa her ne kadar Netflix'in elinde olsa bile böyle iddialı bir dizi ile başlangıç yapan Apple, piyasada ben de varım mesajını güçlü şekilde vereceğine eminim.

Dizinin konusu ise bir hayli tuhaf.Dünyayı kaplayan bir virüs,insanlığın hemen hemen hepsini yok etmiş,bu virüsten sağ olarak kurtulanlar ise görme yetilerini kaybetmişler.Sonra bir çocuk doğuyor ve onun zamanla görebildiğini anlayacaklar.Bundan sonra hayatta kalma savaşları ile uzun soluklu bir dizi planlanıyor.Diziden ilk fragmanda yayınlandı.

    

2 Yorumlar

  1. Nedense biz ekip olarak Netflix dizilerine/filmlerine bir türlü ısınamadık. Genelde 3 kişilik kadrolar ve senaryo hep yalnızlık, dünyanın yok oluşu, ölümcül bir virüs, gizemli bir yaratık vb. üzerine kurulu. Bazı filmler sırf içerik sayısı artsın diye çekilmiş gibi. Apple Tv, Amerika'da büyük ilgi görüyor ama Türkiye'de bu fiyatlarla biraz zor gibi. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyoruz. See'yi de merakla bekliyoruz tabi ki:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Netflix sektörün tek hakimi.En iyi film ve dizileri sürekli elinde barındıyor.Apple bir de bu sektörü deneyelim diye bir hamle yapmış olmalı.Tek bir dizi ile Netflix'i tahtından indirmesi mümkün görünmüyor ama ''See'' onların piyasaya sağlam bir giriş yapabilmek adına en güvendiği proje bakalım sonucu ne olacak.Teşekkürler yorumun ve fikirlerin için.

      Sil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski