Film sektörünün olmazsa olmaz dalı ''bilim-kurgu'' 2019 yılında da kendini ön plana atmayı başarıyor.Her dönem büyük izleyici kitlesine sahip olan bilim-kurgu sektörü, 2019 yılında da diğer türlere göre daha büyük bütçeli filmler çekmeyi sürdürdü.Bunların karşılığını alabileceğini düşündüğüm bazı filmleri sizlere sunuyorum.Şimdiden iyi seyirler...


REPLİCAS

Yönetmen:Jeffrey Nachmanoff

Oyuncular:Keanu Reeves,Alice Eve

Matrix serisi ile tüm dünyaya kendini tanıtan Keanu Reeves'in son yıllarda bana göre en iyi projelerinden biri.Filmin kısaca konusuna gelirsek,trafik kazasında ölen aile üyelerini geri getirmeyi kafaya takmış son derece zeki bir bilim adamının öyküsünü anlatıyor.Henüz izlememiş olanlar için iyi bir seçim olacaktır.





CHAOS WALKİNG

Yönetmen:Doug Liman

Oyuncular:Daisy Ridley,Tom Holland,Nick Jonas

Filmin adını aldığı kitap serisine dayanan film konusu itibariyle ilgi çekici.Filmin ana başlığı tüm canlıların birbirlerini ‘’Gürültü’’ adını verdikleri görüntü ve ses akışında duyabildikleri bir dünyada geçiyor.Farklı bir film arayanlar için tavsiyemdir.




CAPTAİN MARVEL

Yönetmen:Anna Boden ve Ryan Fleck

Oyuncular:Brie Larson,Samuel L. Jackson,Gemma Chan,Jude Law


1990’lı yıllarda geçen film,Captain Marvel’in başlangıç öyküsüyle seyirci karşısına çıkıyor.Dünyanın iki uzaylı ırk arasındaki galaksiler arası bir savaşın ortasında kaldığı dönemde evrenin en güçlü  kahramanlarından olan Marvel’in hikayesini keyifle izleyeceğinizi düşünüyorum.Brie Larson’un kariyer zirvelerinden biri.  

                                           



CAPTİVE STATE

Yönetmen:Rupert Wyatt

Oyuncular:John Goodman,Ashton Sanders,Jonathon Majors

Film insan üstü bir gücün dünyayı istila edişinden 10 yıl sonrasını ele alıyor.İstila gezegenin kabullediği bir gerçek olarak kalmaya devam edecek mi yoksa bir çözümü olacak mı ? Boş zamanlarınızda göz atmanızı tavsiye ederim



SHAZAM!

Yönetmen: David F. Sandberg

Oyuncular: Zachary Levi, Mark Strong, Djimon Hounsou


Süper Kahramanlar çeşitliliğine yeni bir yüz olarak Warner Bros, izleyiciye ‘’Shazam’’ı sundu.Bakalım Shazam dünya çapında iyi bir geri dönüş alacak mı ?





HELLBOY

Yönetmen:Neil Marshall

Oyuncular:David Harbour,Milla Jovovich,Sasha Lane


Tutkunlarının uzun bir süredir sabırsızlıkla beklediği film 12 Nisan’da gösterime girdi.Mike Mignola’nın çizgi romanında uyarlanan film beklentileri önemli oranda karşılamış gözüküyor.Ron Perlman fanı olanların David Harbour’a karşı tutumu biraz sert olsa bile film başarılı sayılır.




AVENGERS 4

Yönetmen:Russo Kardeşler

Oyuncular: Karen Gillian, Chris Hemsworth, Brie Larson


Yenilmez serisi hayranlarının beklediği yıl geldi.Geçen yıl duyurulan çekim başlangıçları 26 Nisan tarihiyle Amerika’dan dünyaya sunuldu.Yenilmez 3 filminin sonunda meydana gelen katliamdan sonra Thanos ve meydana gelecek olaylar sizi tatmin eder mi bilmem ama dev kadrosuyla izlemeye değer.




Godzilla: King of Monsters


Yönetmen: Michael Dougherty



Oyuncular: Millie Bobby Brown, Sally Hawkins, Vera Farmiga


2019 yılının en ses getirmesi beklenen filmlerinden biri olan Godzilla,Mayıs ayının son gününde dünyaya sunuldu.Ciddi bir hayran kitlesine sahip film serisi yeni bir macera ile izleyici şaşırtmayı hedefliyordu.Ben daha iyisini beklesem de izlemeye değer bir not aldığını söylemeden edemeyeceğim.






Spider-Man: Far From Home

Yönetmen: Jon Watts

Oyuncular: Tom Holland, Zendaya, Jake Gyllenhaal, Jon Favreau


Dünya çapında son dönemde en çok hayran kitlesine sahip kahramanı Spider-Man’ın yeni macerası yine bol aksiyonlu.Peter Parker ve arkadaşlarının Avrupa’da huzurlu bir yaz tatili geçirme hayali Mysterio tarafından sekteye uğratılması pek uzun sürmeyecek.




                   

                 


           

Yorum Bırakmak İster Misin ?

Daha yeni Daha eski