Her insanın olabileceği gibi dünyaca ünlü çoğu oyuncunun da farklı yönleri,az duyulan gerçekleri vardır.Çok bilinen yönler yerine çoğunu ilk kez duyduğum özellikleri sizinle paylaşmak istedim.İlk duyduğumda oldukça şaşırdığım bazı bilgiler şunlar :


SHERLOCK'UN AİLESİNİN İZMİR SEVDASI

- Dünyaca ünlü oyuncu bizim daha çok ''Sherlock'' dizisi ile tanıdığımız 'Benedict Cumberbatch' dedesinin İzmir'de doğduğunu biliyor muydunuz ? Hatta büyük büyük dedesi İzmir konsoluğunda görev almış.1876 yılında oyuncunun aile üyelerinden olan  Robert William Cumberbacth İzmir'de uzun yıllar yaşayıp burada hayata gözlerini yummuştur.

2 DAKİKADA 3.71 MİLYON DOLAR

- Dünyada şu ana kadar açıklanan reklam ücretleri içinde en fazla kazanan isim ''Nicole Kidman''dır.50 yaşına girmesine rağmen güzelliği hala koruyan başarılı oyuncu ''Chanel'' markasının reklamı için 2 dakika da 3.71 milyon dolar aldığı açıklandı.Bu şu ana kadar bilinen en yüksek rakam.

Reklam da şu ;






HEM EN İYİ HEM DE EN KÖTÜ OYUNCU SEÇİLEBİLİR MİSİNİZ ?

- Bazen aynı yıl içerisinde birden fazla filmde yer alabilir oyuncular.En sağlıklısı yılda 1 kere bile de olsa bazen şartlar ve çekim tarihleri 1 yıl içerisinde 2 filmde rol olmanıza sebep olur.Sandra Bullock'un başına gelen ise şu ana kadar rastlanmamış durumlardan biri.Kör Nokta filmi ile ''En İyi Oyuncu Oscarı''nı alan Bullock, oscar törenlerinden sonra yapılan ve yılın en kötü performanslarına verilen ''Altın Ahududu'' ödüllerinde, aynı yıl oynadığı ''Onun Hakkında Herşey'' filmi ile ''En Kötü Oyuncu'' seçilmiştir.



11 YAŞINA KADAR GERÇEK ADINI BİLEMEMEK

- Evet biraz saçma gelebilir ya da abartılı görünebilir ama bu durum tamamen gerçek.Hem de Game Of Thrones dizisinde canlandırdığı Jon Snow karakteri ile dünya çapında oldukça popüler hale gelen Kit Harington'un başına gelen bir durum.Hayatı boyunca kendisine Kit olarak seslenildiği için 11 yaşına kadar gerçek adını bu sanmış ve “Christopher” olan gerçek adını kendi deyimi ile 11 yaşında fark edebilmiş.


Bunlar benim yeni öğrendiğim,etrafta çok denk gelmediğim bilgiler.Bazılarını duymuş olabileceğinizi düşünsem de bu bilgileri hiç duymadığına inandığım için bu paylaşımı yapma gereği duydum.

5 Yorumlar

  1. En değişiği hem en iyi hemde en kötü oyuncu seçilebilmek olsa gerek :D

    YanıtlaSil
  2. Bilgilerin hiçbirini duymayan kesim arasındayım. En çok Sherlock'uma şaşırdım. :) Çok teşekkürler bilgiler için.

    YanıtlaSil
  3. Chanel No 5 parfümünün şişesi kaç para.Versinler bi zahmet o kadar parayı da :))

    YanıtlaSil
  4. Hiçbirini duymamıştım, keyifliydi :)

    YanıtlaSil
  5. Benedict hayranıyım ama yollarının İzmir'den geçtiğini bilmiyordum:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski