Türk sinemasının en çok işlediği konu olan komedi yine kendisini gösterdi.Komedi filmleri üzerinde yoğunlaşan sektörümüz bu çeşitliliğin içinde gerçek saf komediyi yakalama konusunda biraz zayıf kalsa da denemekten vazgeçmiyor.Bu denemelerin son örneği ise ''Kırk Yalan'' filmi.

Kırk Yalan Film Konusu

Uzun uğraşlar sonucu sevdiği kızın babasını ikna eden Sadık hemen düğün hazırlıklarına başlar.Bu tatlı telaşın arasında Sadık'ın çocukluk arkadaşları da kendi aralarında bir eğlence düzenlemek ister.
Oldukça olağan ilerleyen akış birden bire Afrika armudu olarak anılan ve daha önce bunun yan etkileri hakkında bilgi sahibi olmayan halk hayatlarının en aykırı gecesini yaşayacaklardır.

Yönetmen

Hamdi Alkan

Oyuncular

Oğuzhan Uğur,Timur Acar,Ferdi Sancar

7 Yorumlar

  1. Bizim komediler nedense küfürsüz olmuyor sanki sadece küfre argoya gülen bir halk olup çıkmışız gibi bu nasıl bişiy acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Küfürsüz güldürebilmek ustalık gerektiren bir iş ve uzun uğraş gerekiyor.Her yıl bu kadar komedi filminin çıkmasının tek kaynağı küfür,argoyu bol miktarda kullanmış olmaları.Oldukça haklısınız yani.

      Sil
  2. Hamdi Alkan sevdiğim, hatta çocukluk dönemimden tanıdığım bir oyuncu aslında.
    Oğuzhan Uğur da aynı şekilde oyunculuğunu sevdiğim biridir.
    Kadro fena değil sanki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendi şovunu yıllarca yapmıştı Hamdi Alkan,Oğuzhan Uğur Youtube üzerinden oldukça büyük kitlelere ulaştı bakalım gişe rakamları ne olacak ?

      Sil
  3. Oğuzhan Uğur,Timur Acar,Ferdi Sancar varsa komedi tamamdır
    Bekliyoruz

    YanıtlaSil
  4. Boş zaman bulursam izleyebilirim gülmeye ihtiyacım var

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski