2019 yılında adından çok sık şekilde bahsedilmeyi başarmış dizilerin final bölümü ile karşınızdayım.
Sondan zirveye doğru gittiğimiz listede son 4 diziye göz atalım.

4.Sıra - BETTER THINGS

Annelik temasının oldukça iyi bir şekilde işlendiği ''Better Things'' dizisi,üç kız çocuğuna sahip bir annenin onların bakımı ve büyüme evreleri ile ilgilenirken aynı zamanda oyunculuk sektöründe hak ettiği başarının peşinde koşuyor.

3.Sıra - TUCA & BERTIE

Animasyon dizi sektörünün son gözdelerinden Tuca & Bertie dizisi,iki farklı noktaları olmasına rağmen oldukça sıkı arkadaşlığı gözler önüne seriyor.Özgürlüğüne ve rahatına düşkün Tuca ile onun tam zıttı karaktere sahip,aşırı şüpheci Bertie'nin maceralarını keyifle izleyeceksiniz.

2.Sıra - WATCHMEN

Ünlü çizgi romanların sahibi ve sinemanın bol miktarda kendisine başvurduğu isim olan Alan Moore'in son gözdesi.Özel bir grup polisin,şehrin süper kahramanlarına karşı aldığı tedbirleri ve savunmayı ele alan dizi,alternatif bir tarihte geçmesi ile izlemesi oldukça keyifli bir hal alıyor.Öyle ki maskesi olan herkes devletin gözünde suçlu sınıfına giriyor.

1.Sıra - FLEABAG


Geldik zirveye.Zirvenin sahibi kuşkusuz şekilde ''Fleebag''a ait.2019'un en çok öne çıkan dizisi olan Fleebag, 30'lu yaşlarının ortalarında olan bir kadının Londra'da kendi hayatı için verdiği amansız mücadeleyi ele alıyor.İş,aşk ve aile üçgeninde sıkışan bir kadını ele alan dizi ödülleri de toplamayı başardı.


Başka bir listede görüşmek üzere.





4 Yorumlar

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski