2003 yılında izleyici ile buluşan en iyi 10 filmi sizlere sunduğum listede son 5 filme geldi sıra.İlk bölümde bahsettiğim 5 filmin ardından kalan 5 film ile 2003 yılında öne çıkan filmleri size hatırlatmak istedim.Bu filmleri tarzınız ne olursa olsun izlemelisiniz.Keyif alacağınıza eminim.

Şimdiden İyi Seyirler Diliyorum.

İNCİ KÜPELİ KIZ

Ünlü yazar Tracy Chevalier'in kitabından uyarlanan ''İnci Küpeli Kız'' filmi de 2003 yılının öne çıkan yapımlarından biri olmayı başardı.


Dünyanın en ünlü resimlerinden biri olan Johannes Vermeer imzalı İnci Küpeli Kız portresinin gerçek öyküsünün peşine düşülüyor.Bu kadar ünlü olmasına rağmen hakkında hemen hemen hiç bir bilgi olmayan bu portrenin gerçekten kime ait olduğu,hizmetçi mi yoksa ressam için özel bir anlamı mı var gibi sorulara cevap arayan film izlenmeyi hak ediyor.

Yönetmen - Peter Webber

Oyuncular -  Sarah Drews, Scarlett Johansson, Colin Firth

KUMAR TUTKUSU

İşine oldukça sadık ve alanında aranılan isimlerden biri olan Dan, terfi ederek müdür yardımcılığına kadar yükselir.Herkes tarafından sevilen ve işine sadık oluşu hayranlıkla karşılanan bu adamın bir de kimselere göstermediği bir yüzü vardır.Bu yüz ise onun en zayıf noktası olarak gördüğü kumar tutkusudur.Hemen hemen bahis yapılabilen tüm oyunları oynamaktan uzak kalamayan Dan için hayat farklı şekillenmek üzeredir.

Yönetmen - Richard Kwietniowski

Oyuncular - Philip Seymour Hoffman, Minnie Driver

Yapımcı - Sony Pictures


X-MEN 2

Dünya çapında oldukça büyük hasılat rakamları yakalamış ''X-Men 2'' filmi de 2003 yılında izleyicilerin beğenisine sunulan filmlerden biri oldu.

İnsanlık büyük bir tehlike ile baş başa kalmak üzeredir.Styker insanlığı kendi kontrolünü geçirmek için o zamana kadar benzeri olmamış bir ordu kurmak üzeredir.Tüm kötü ve olağanüstü yetenekli
bu ordunun karşısında durabilecek tek güç ise Wolverine ve diğer mutant arkadaşları.

Yönetmen - Bryan Singer

Oyuncular - Hugh Jackmann,Patrick Stewart,Halle Berry


MATRİX RELOADED

Sinem tarihinin dönüm noktalarından sayılan Matrix filminin devamı Reloaded'de 2003 yılında izleyicilerin karşısına çıktı.

Yaşanan gerçek ile bilinmeyen bir gerçek arasında sıkışan Neo,kendini başka bir dünyaya götürmek için gelen Trinity ile Morpheus'un peşine düşer.Bakalım o büyük sırrın sebebini bulabilecek mi ?

Yönetmen - Lilly Wachowski, Lana Wachowski

Oyuncular - Keanu Reeves,Carrie Moss,Laurence Fishburne



ZAFER YOLU

2003 yılında çıkan filmler listemde son olarak sizlere önerebileceğim film ''Zafer Yolu''

Umutsuzluğun dibini görmüş 3 insanın tekrardan hayata dönmeleri sağlayan çok önemli bir olay olur.
Kendilerinin ve ülkelerinin kaderinin değişmesine sebep olan ise Seabiscuit isimli bir at.Tarihin gelmiş gelmiş en iyi atlarından biri olarak gözüken Seabiscuit ve onun başarılarında yanında olan ekibin hikayesi oldukça sağlam bir şekilde ele alınmış.

Yönetmen - Gary Ross

Oyuncular - Tobey Maguire,Jeff Bridges,Chris Cooper



Yeni bir listede görüşmek üzere.Keyifli İzlemeler

6 Yorumlar

  1. Tüm filmleri izlemiş olmam harika bir his bıraktı bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaliteli filmleri fark etmiş olmanız,iyi bir izleyici olduğunuzun ispatı.Teşekkürler bilginiz için :)

      Sil
  2. Okurken yazıyı ayyyyyy bende okudum diye sevindim istemsiz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buna oldukça sevindim :) Pozitif yönünüz mutlu etti.

      Sil
  3. Matrix ve X-men dışındakileri izlemedim. Hemen izleme listeme alıyorum. Vakit bulabilirsem izleyecek film seçmek kolay olsun. Emeğinize sağlık. Bu tarz listelerin devamını bekliyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.İşinize yaradıysa ne mutlu.

      Sil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski