Bir çoğumuzun resmi tatili olan pazar gününü, sinemada değerlendirmek isteyenler için harika bir film önerisi ''Parazit''

Geç bir kahvaltının ardından soluğu sinema salonlarında alacaklar, özellikle Asya filmlerine ilgisi olan kişiler için güzel bir tatil planı.

Fazla uzatmadan biraz da filmin konusunda bahsetmek istiyorum.Park ve Kim aileleri mükemmel bir hikaye ile hafta sonunuzu anlamlı hale getirmeyi vaat ediyor.

Oldukça varlıklı bir aile olan ''Park'' ailesi,özel yetenekleri ve insanları etkileme konusunda oldukça gelişmiş ''Kim'' ailesinin hedefi haline gelir.Tehdit etmeden,samimi ve güvenleri sağlayarak ailenin içine sızan ''Kim'' ailesi bir gün kendilerinin yaptığı düzeni fark eden başka bir komşu ile karşılaşır.
Bundan sonra işler daha gergin ve sürükleyici hal almaya başlar.

Bir solukta izleyeceğiniz film pazar gününüzü değerlendirmek için iyi bir seçenek olacaktır.

2 Yorumlar

  1. Neşeli başlıyor, karamsar bitiyor, bir ara durum komedisine bağlıyor tiyatro oyunu gibi ilerliyor, sonra gerilim filmine dönüyor, Tarantino filmlerini aratmayan sahneler geliyor sonra. Mesaj vermeyi de unutmuyor:) Farklı bir film.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzleyen birinden görüş almak çok güzel oldu :) Oldukça iyi yorumlamıssınız,gitmeyi düşünen arkadaşlarımız mutlaka buna göz atacaktır :) Teşekkür ederim.

      Sil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski