Hayatta olmazsa olmaz dediğimiz sağlığımızı ilgilendiren bir yapım olan ''Gıda Suçları''nı sizlere dilimin döndüğünce sizlere aktarmaya çalışacağım.

Belgeselin ismi ana teması hakkında büyük bir ipucu verse bile,dünya üzerinde tanınmış çoğu markanın bile arka odalarına girmeyi başarabilecek kadar güçlü bir yapım şirketinin kontrolünde çekiliyor.

Az çok bazı gıda maddelerinin nasıl yapıldığını,uğradığı işlemleri biliyoruz.Bu belgesel bildiklerin hiç bir şey daha neler var neler diyerek tüm gerçekleri insanlara sunmayı amaç edinmiş.

Yapılan hileleri,kamuflaj olarak kullanılan bazı ek maddelerin aslında neleri sakladığını bu belgeseli izledikten sonra öğrenmiş olacaksınız.

Bizde bir söz vardır ''Göz görmeyince,gönül katlanırmış'' diye..Hah!! bu belgesel ben senin gözünün görmediklerini sana göstereceğim,bundan sonra gönlünün katlanıp katlanması sana kalmış diyor bizlere.

Sağlığımızı oldukça yakından ilgilendiren konular hakkında uzun yıllar bize yetecek olan ''Gıda Suçları'' belgeselini,sadece kendimiz için değil,ailemiz,dostlarımız için de izlemek önemli.

Bu belgeseli izlerim ben diyenler bu linkten hemen izlemeye başlayabilir.


Fotoğraf  Netflix Resmi Sitesinden Alınmıştır.

2 Yorumlar

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski