Fotoğraf Kaynağı

BİR BAĞIMLIDAN,BİR MİLYONERE DÖNÜŞÜMÜN HİKAYESİ

KHALIL RAFATI


Khalil,doğduğu günden itibaren sorunlu ve kontrol edilmesi zor bir çocuktu.Sert geçen çocukluk sürecinden sonra ergenlik dönemine geçişinde okulun ona göre olmadığını düşünmüş.Okulu bırakıp kapkaç,hırsızlık gibi suçlara bulaşmaya başladığında 13 yaşlarındaymış.Kısa süreli hapis cezaları ile geçen ergenlik döneminden sonra 20'li yaşlarının başlarında bir film yıldızı olmak ve geride bıraktığı hayatını da unutabilmek için Los Angeles’a taşındı.

Aktör olma yeteneği olmadığını kısa sürede anlamıştı.Gerçekler ilk kez bu kadar net karşısına çıkıyordu.Ergenlik döneminde yaptığı hatalara mı dönecekti tekrar ? Hayır bu sefer olaya başka yerden bakmayı seçmiş.

Ben bir film yıldızı olamadım ama film yıldızı olanları ayağıma getirebilirim demiş.Otomobillere düşkündü ve spor arabalarını dizayn etmek onun yeteneğiydi.Sermaye desteği ile oto kuaför merkezi açtı.İşleri çok iyi başlamıştı öyle ki bu işe başlama amacını ulaşmış müşterileri arasında Elizabeth Taylor, Oscar ödüllü aktör Jeff Bridges gibi isimler vardı.

Her şey yasal ve yolundaydı ama o yine hata yapmaktan geri durmadı.Zengin bir sınıf yakaladığını düşünüp,parasını katlamak adına uyuşturucu satmaya başladı.Satıcı olarak başladığı bu işte kısa bir süre içerisinde bağımlı hale geldi.

Öyle ki 9 kez fazla dozda uyuşturucu sebebiyle ölümden döndü. Los Angeles sokaklarında kartonlar üzerinde yaşamını sürdürdü. Her şeyi berbat etmişti.
2003 yılında mide ülseri sebebiyle dayanılmaz ağrılar yaşamaya başlamış ve hatta 48 kiloya kadar düşmüştü. Yine aynı sene kendisini Los Angeles şehir hapishanesinde buldu.Günden güne eriyordu ve buna bir çözüm bulmalıydı.

Rehabilitasyon merkezlerine başvurdu. Tüm çevresini, yaşayış biçimini tamamen değiştirdi. Uyuşturucu haricinde kendisini iyi hissettiren bir şeyler aramaya başladı.
Bu süreçte tedavi amacıyla bir kaç yeni tanıdığı insanlardan sıvı takviye gıdaları ile tanıştı.Tedavi sürecine o kadar iyi etki ki bunu herkesin kullanmasını gerektiğini düşündü.Wolverin adını verdiği özel karışım ile piyasaya girdi.

İlk senesinde 1 milyon dolarlık satış yaptı.Yıllar geçtikçe katlanan paralar hayata geri dönmesini ve milyoner olmasını sağladı.

Yorum Bırakmak İster Misin ?

Daha yeni Daha eski