Yine harika bir filmin detaylı incelemesi ile karşınızdayım.Bu sefer ele alacağım film ''Olağan Şüpheliler''

Biliyorum bir çoğunuz bu filmi duydu,izledi hatta defalarca izlemiş olmanız da muhtemel.Bu filmi güncel hale getirmemin ilk sebebi;öncelikle benim hayranlık duyduğum filmlerden biri olması.
Eee tabi daha önce izleme şansına sahip olamamış ve film izlemek için yeterli vakit olsa da kararsız kalanlar için iyi bir öneri de olabilir.

Filmin içinden inanın bana bir kaç film daha çıkabilir.Oldukça ince detaylara inen film tam anlamıyla zeka gösterisi.

Güzel ve etkileyici olan bir diğer kısmı ise ben size bu filmi saniye saniyesine anlatsam,filmin her detayını derinlemesine sizlere sunsam hatta finalde ne olacağını bile size söylesem, yine de bu filmi izlerken hayran kalmanızı engelleyemem.

27 ceset ve 90 milyon dolardan fazla bir para ile karşılaşan polisler için,suç tarihinin en gizemli,en sürükleyici kovalamacısı başlar.Ellerinde sadece o 27 cesede eklenmek üzere olmasına ramak kalmış ağır yaralı bir tanık ve oldukça gizemli tarif edilen bir katil vardır.

''Verbal Kint'' isminde sağlıklı bir tanık karşılarına çıkınca olayı çözebileceklerini sanan görevliler için, işlerin nasıl çıkmaza girdiğini bir solukta izleyeceksiniz.

Özellikle Kevin Spacey'in oyunculuğu ile zirveye çıktığı film, her kesimden insanın izlemesi gereken filmlerden biri.

Filmin bizim topraklardan parçası olarak geçen ve ülkemizde de oldukça ismi zikredilen bir kurgusal karakter olan ''Kaiser Soze''nin nasıl ortaya çıktığını da göreceksiniz.

Bryan Singer'in ustalık eseri olarak görülen filmde Kevin Spacey'e eşlik eden diğer isimler ise Chazz Palminteri,Gabriel Byrne ve Benicio Tel Dero.




4 Yorumlar

  1. En en en kısa zamanda izliyorum :) çok etkilendim tanıtımınızdan elinize sağlık ;)

    YanıtlaSil
  2. çok eski ama çok güzel bir film sürpriz sonu da harikaydı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Klasikler arasına yazabileceğimiz filmlerden biri.Teşekkürler yorumunuz için.

      Sil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski