Gelişen teknoloji ve değişen izleme alışkanlıklarımızın ardından dizi sektörü artık sadece televizyon kanallarına yönelik projelerle sınırlı kalmamaya karar verdi.Öyle ki uygun fiyata izleyiciye sunulan ve dünya çapında milyonlarca insanın kullandığı sosyal platformlar,televizyon kanallarına büyük bir darbe vurdu desem abartmış olmam.

Kanallar ve yapımcılar, bu rekabette geri kalmamak adına özellikle büyük bir hayran kitlesine sahip oyuncuları televizyon kanallarında tutmaya yönelik hamleler yapıyor.

Bu listede de televizyon dünyasının ve sosyal platformların 2020 yılında gösterime sokacağı dizileri sizlere sunacağım.Çoğunun 2020'de gösterime girmesi kesinleşirken kimi projeler için henüz net bir tarih yayınlanmadı.

2020'de izlememiz kesinleşmiş 8 diziyi, iki bölüm olarak sizlere sunacağım.Bu dizilerin içerikleri hakkında çok bilgi olmamasına rağmen,başrol oyuncuları ve yayınlanacağı kanallar kesinleşmiş durumda.

Bakalım 2020 yılına damga vurmaya çalışacak diziler neler:

ÜÇ KIZ KARDEŞ


ÜÇ KIZ KARDEŞ

Kitapseverlerin ismine aşina olduğu İclal Aydın'ın en popüler kitaplarından biri olan ''Üç Kız Kardeş''
2020 yılında izleyici ile buluşması kesinleşmiş dizilerden biri oldu.

Dizinin başrol kadrosu için kesinleşmiş isimler olmasa da dizi ''Kanal D'' ekranlarında olacak.
Yapımcılığını ise Ahmet Kayimtu ve Fırat Parlak üstlenecek.

EVİM


evim dizisi

Dizi sektöründe şu ana kadar istediğini bulamayan ''Tv 8'' kanalı, şeytanın bacağını kırmak adına bu sefer daha iddialı bir diziyle, 2020 yılının ocak ayında izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Son dönemin en popüler yüzlerinden olan İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir'in başrollerini paylaşacağı dizi,Çağrı Bayrak'ın yönetmenliğinde 2020 yılında Tv 8 kanalının dizi kabusuna son vermeye çalışacak.

İstanbullu Gelin dizisinin de esinlendiği kitabın sahibi olan ''Gülseren Budayıcıoğlu''nun aynı adı taşıyan kitabından uyarlama olacak.

HEKİMOĞLU


Hekimoğlu

Müslüm filmiyle iyice popülaritesini artıran ''Timuçin Esen'', dünya çapında oldukça ses getiren bir dizi olan ''House M.D''nin Türkiye uyarlaması ''Hekimoğlu'' ile televizyona geri dönüyor.

2020 yılının ilk haftalarında ekranlarda görmeye başlayacağımız dizi ''Kanal D'' ekranlarında olacak.Dizinin yönetmenliğini ''Taylan Biraderler'',senaristliğini ise ''Berkun Oya'' yapacak.

FERHAT İLE ŞİRİN

Konusu hakkında detaylı bir bilgi paylaşılmayan dizilerden olan ''Ferhat ile Şirin'' 2020 yılında ''Fox Tv'' ekranlarında izleyici ile bulaşacak.

Tolga Sarıtaş

Yapımcılığını ''Onur Ünlü''nün yapacak olması dizinin kalitesinin oldukça yüksek olacağının habercisi.Yönetmen koltuğunda ise ''Mehmet Ada Öztekin'' olacak.

Leyla Tanlar

Başroller ise ''Söz'' dizisi ile son dönemin en çok aranan yüzlerinden biri olan ''Tolga Sarıtaş'' ile
''Leyla Tanlar''.

MARAŞLI

kenan imirzalıoğlu


Atv'nin 2020 yılına damga vuracağına inandığı bir dizi ile devam edelim.Dizi sektörünün ağır topu olan dizilerin çoğunu elinde bulunduran kanal,2020 yılında bu koleksiyona ''Maraşlı'' dizisini ekleyecek.

Tuba Büyüküstün

Tims B Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizinin, başrol oyuncuları ise reyting rekoru kırmalarını sağlayacak isimler olan ''Kenan İmirzalıoğlu'' ve ''Tuba Büyüküstün''.



8 Yorumlar

  1. Selamlar, Demet Özdemir Tv8 e geçmesin. Bizim evde o kanal hiç açılmaz. Yazık olacak diziye. Md House dizini çektiklerini okuyunca gözlerim açıldı. Diziyi çok severdim. Kopyasını seyretmek nasıl bir fikir bilemedim şimdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tv8 bu sefer bir dizim tutsun diye popüler bir isime yöneldi.Sonuç almak için oldukça çaba sarf etmeleri gerek haklısınız.Umarım güzel bir uyarlama olur mucize doktor performansı bekliyorum.

      Sil
  2. İyi çalışmalar, Yaratıcı Düşünce'' ana fikrini anlatan kısa hikayemi okumak ve değerli yorumlarla katkıda bulunmak üzere sizi blogumda görmek isterim. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa zamanda ziyaret edeceğim,sağlıcakla kalın.

      Sil
  3. İlk olarak Kenan İmirzalıoğlu'nun dizisi dikkatimi çekti. Sanırım karadayı dizisinin başarısından dolayı ,onun kadar heyecanlı bir dizi olur diye düşündüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok iyi projelerde yer aldı hep Kenan İmirzalıoğlu.Bu dizide de yüksek reyting oranları tutturacağına inanıyorum.Yorumunuz için teşekkürler

      Sil
  4. Hepsi birbirinden iddialı bakalım hangileri zirvede kalacak?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maraşlı dizisini diğer projelere göre bir adım önde görüyorum ama ilerleyen günler ne getirir göreceğiz.Teşekkür ederim yorumunuz için.

      Sil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski