Hepimizin Mecnun'u Ali Atay'dan yine içimizi ısıtacak bir proje  ''Cinayet Süsü''.

Oyunculuk alanında kendini ispatladıktan sonra senaryo ve yönetmenlik alanında da kendini ispatlamaya girişen Ali Atay, Ölümlü Dünya filminin ardından yine bomba gibi bir film ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Ölümlü Dünya filminin haksız bir şekilde olduğunu düşündüğüm başarısız gişe rakamlarının ardından, bu sefer ayaklarını yere daha sağlam bastığı yeni filmi 25 Ekim'de izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Filmin konusuna gelirsek eğer:Ülkemizin daha önce hiç görmediği bir cinayet vakasını çözme işi bizim Cinayet Büro ekiplerine verilir.İşte bundan sonra cinayetlerden daha enteresan olayların ekibimizin içinde oluşması ile ortaya kahkahası bol bir hikaye çıkıyor.

Bu mükemmel ve sıcak hikayenin başrol kadrosunda;Usta oyuncular Uğur Yücel,Binnur Kaya,
Erdal Bakkal tiplemesi ile gönlümüzde taht kuran Cengiz Bozkurt ve Ölümlü Dünya'da muhteşem bir oyunculuk sergileyen Feyyaz Yiğit bulunuyor.

Ülkemiz sinemasının çehresini değiştirebilecek yeni yüzlerden, Ali Atay ve ekibinin,komedi ve aksiyonu başarılı şekilde harmanlayacağına eminim.Gerçek saf komediye aç kalan sektörümüz için ilaç olacak bu filmi sabırsızlıkla bekliyorum.

2 Yorumlar

  1. Ay ilk defa polisiye ile komediyi bir arada görüyorum. Mutlaka gideceğim. Bu oyuncularla çok ilginç bir deneyim olacağına eminim. Sizin yazınızdan önce hiç duymamıştım bu filmi.
    Çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim ekstra bir bilgi verebildiysem ne mutlu :)

      Sil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski