2019 yılında oldukça iyi filmler vizyona girdi.Özellikle aksiyon filmlerini sevenler için oldukça bereketli geçen bu yıl, Uzak Doğu sinemasının da katkısıyla çeşitliliği bol hale geldi.Durum bu kadar çeşitli olunca hangisini izlemeliyim sorusu da sık sık sorulmaya başlandı.Bu soruya cevap arayanlardan biri iseniz, mutlaka bu listeye göz atıp hangi filmi listenize koyacağınıza dair bir fikir vermeye çalışacağım.


JOHN WİCK:CHAPTER 3 - PARABELLUM

Kahramanız John Wick için işler daha da zorlaşıyor.Dünya üzerinde öldürülmesine 14 milyon dolar fiyat biçilen John için,artık güvenli bir gün ve mekan kavramı tamamen yok olmak üzere.Onun artık güvenli bir yer bulabilmesi için çok kısıtlı bir zamanı var.Bakalım bu kısıtlı süre dolunca peşine düşecek onlarca iyi tetikçiden kaçmayı becerebilecek mi ?

Keanu Reeves ve Halle Berry ile her saniyesini aksiyon dolu filmi izlemek için fazla geç kalmayın.




MASTER Z: IP MAN LEGACY

Uzak Doğu sinemasının son yıllarda dünyaya armağan ettiği en iyi serilerden biri olan Ip Man serisinin karakterlerinden biri olan ''Cheung Tin Chi'' için çekilen film ile devam edelim.

Ip Man filminde ustayı en fazla zorlayan isim olan kahramanız artık sessiz ve sakin bir
hayat sürmeye çalışır.Ama yabancı ve güçlü bir adamla dövüşmek zorunda kalır ve ondan sonra tüm işler kızışmaya başlar.

Çin-Hong Kong yapımı olan film izlemeye değer.






FAST & FURIOUS PRESENTS: HOOBS & SHAW

Hızlı ve Öfkeli serisi ile dünyayı kasıp kavuran şirketin, 2019 yılında insanlığa yeni hediyesi filme geldi sıra.Fazla tanıtım yapmama gerek kalmayan filmlerden biri.Çoğunuzun izlediğini düşünsem bile gözünden kaçıran ya da aksiyon tarzı sevmiyorum diyenlerin bile keyifli izleyebileceği film.
Başroller Jason Statham ve Dwayne Johnson,fazla söze gerek bırakmayacak ikili.



KINGDOM

Uzak Doğu filmleri hayranları ekran başına,Dünya aksiyon coğrafyasının başkenti Uzak Doğu'nun bu yıl piyasaya sunduğu en iyi filmlerden biri ile listeye devam edelim.Savaş mağduru bir çocuk ve ona bu yolda destek olan en yakın arkadaşının büyük bir general olma hayalleri bakalım gerçekleşecek mi ?

Uzak Doğu'nun parlayan yıldızı Jun Kaname'nin başrolünde olduğu film mutlaka izlemeniz gereken bir yapım.




SHADOW

Evet listenin son filmi otoriteler tarafından, 2019 yılının şu ana kadar çıkan en iyi aksiyon filmi görülen ''Shadow''.Tehlikeli bir kralın,komutan Yu'yu tehdit etmesi ve ardından onu yok etmek istemesiyle başlayan aksiyon,Komutan Yu'nun yetiştirdiği gölge savaşçısı ile başka bir boyuta çıkıyor
2019 yılının en iyi aksiyon filmi görülen yapım,bu yıl bitmeden izlemeniz gereken filmlerin başında olmalı.


3 Yorumlar

  1. kingdom ve shadow u izliycem dee john wick bayılırıım :)

    YanıtlaSil
  2. Master Z'ye de göz at bence hazır uzak doğu sinema tarzına gitmişken:)

    YanıtlaSil
  3. Umarım sizin işinize yarayacak bir yönlendirme olur.Şimdiden iyi seyirler :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski