Bir listenin daha sonuna geldik.İzlerken zevk aldığım ve başkalarının da izlemesi gerektiğini düşündüğüm 12 filmi sizlere sunmaya çalıştım.Herkesin zevkine uymasa bile bu tarzı seven insanların mutlaka izlemesini gereken son 4 filme birlikte göz atalım..

- SON UMUT

Diğer filmlere göre duygusal eşiği daha yüksek olan ''Son Umut'' filmi ile final bölümüne başlayalım.

Dünyanın her ülkesinde tamiri imkansız yıkımlar meydana gelmiştir.Yaşayan insanlar için ise artık dünya her zamankinden daha tehlikedir.Diğer ülkelere göre İngiltere yıkımdan daha az etkilendiği için büyük bir göç dalgasının merkezi olur.Ülkede yaşayan en genç insan 18 yaşındadır ve uzun yıllardır tek bir kadın bile hamile kalmamıştır.Artık doğumların bittiğine inanan toplumda,mülteci olarak gelen bir kadının hamile olduğu ortaya çıkar.



- BEN EFSANEYİM

Will Smith'in mükemmel oyunculuk performansı sergilediği ''Ben Efsaneyim''filmi de listemde olan yapımlardan biri.

Tüm dünyayı etkileyen ve hemen hemen dünya üzerinde yaşayan insan sayısını sıfıra indiren virüs bir profesörü kendinin de anlamadığı şekilde teğet geçer. Kalan son günlerini insanlığı kurtaracak olan bu virüsün panzehirini oluşturmaya çalışan kahramanız için yaşayan bir insan da bulmak oldukça önemlidir.



- YARINDAN SONRA

İlkim değişikliği ve küresel ısınma gerçeklerini en iyi anlatan filmlerden ''Yarından Sonra'' ile listeye devam edelim.

Bir iklim bilimcinin kutuplarda yaptığı araştırma sırasında o zamana kadar karşılaşılmamış bir duruma tanıklık eder.Bunun sebebini çözmek oldukça önemlidir ve bunu hayatının tek amacı haline getirir.İnsanlığın yaklaşan tehlikeyi bilmesi gerekiyordur.



- 28 HAFTA SONRA

Geldik bu serinin son filmine ''28 Hafta Sonra''

Dünyayı etkileyen ve milyonlarca insanın ölümüne ya da virüslü olarak taşıyıcı olmasına sebep olan salgın Amerika ordusu tarafından kontrol altına alınmaya başlamıştır.Karantina bölgeleri oluşturulmuş ve insanların tekrardan hayata dönmeleri amaçlanmıştır.Bu oldukça tıkırında işleyen plan bir insanın sakladığı sır sebebi ile berbat hale dönmek üzeredir.




Kendi izlediklerim arasından bir liste oluşturmaya gayret ettim.Bu listede olması gerektiğine inandığınız filmleri yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

11 Yorumlar

  1. Yarından Sonra'yı çok severim :)

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle izlemelisin.Özellikle bu bölümde paylaştığım filmleri :)

    YanıtlaSil
  3. Ben Efsaneyim filmini izlemiştim. Diğerlerine de bakayım :)

    YanıtlaSil
  4. Hepsini izledim. Hepsi de birbirinden güzel. İzlemeyen herkese ben de gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler.Görüşleriniz oldukça önemli,izleyen birisinden görüş almak özellikle böyle listelerde diğer arkadaşlar için yarar sağladığına eminim.

      Sil
  5. 28 Hafta Sonra ve Yarından sonra çok beğendiklerimden :)

    YanıtlaSil
  6. Buradaki her film iyi cidden. Children of Men, I Am Legend hele etkiliyor da... Güzel liste olmuş.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski