Türk Spor Tarihinin tartışmasız en büyük başarılarına imza atan ismi ''Naim Süleymanoğlu''nun hayatını detaylı şekilde ele alan ''Cep Herkülü - Naim Süleymanoğlu'' filmi 22 Kasım'da izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Henüz 15 yaşında kırmaya başladığı dünya rekorlarını kariyerinin son günlerine kadar sürdüren Naim,Time dergisinin kapağında yer alan özel kişilerden biri olmayı da başardı.

Filmin yönetmenliğini ''Ayla'' filmi ile gönlümüzde taht kuran ''Mustafa Uslu'' üstleniyor.Filmin yapım şirketi ''Dijital Yapımevi'' olurken dağıtıcı şirketi ise ''CGV Mars Dağıtım'' olacak.

Filmin başrollerinde ise;Hayat Van Eck,Yetkin Dikinciler,Selen Öztürk ve Gürkan Uygun gibi tanınmış isimlerden oluşuyor.

Filmin çekimleri Türkiye ve Bulgaristan ağırlıklı olmak üzere 20 ülkede gerçekleştirildi.Filmin müziklerinden biri dünyaca ünlü Fazıl Say tarafından hazırlandı.

Bir ''Ayla'' etkisi yaratacak ve ülkemizin zor günlerinde umut dolu geleceğe bakmasını sağlayan bir sporcudan fazlası ''Naim Süleymanoğlu''nu filmi bakalım gişede nasıl karşılanacak ?

Son Fragman

8 Yorumlar

  1. Aaa giriyor mu vizyona çok izlemek istiyordum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok yakında izleyici ile buluşacak.İzleyeceğinize eminim :)

      Sil
  2. Başarılı bir yapıma benziyor, insanımız böyle değerli insanların hayatını konu alan filmlere gerekli ilgiyi gösteriyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özellikle bu isim ''Naim'' olursa ilginin oldukça yüksek olacağına eminim.

      Sil
  3. Sportif başarı yanında maalesef yaşamı ile örnek insan olamadı.....
    Özel yaşam diye hemen bana müdahale edebilirsiniz haklısınız ama;
    Ben sporcunun çevik zeki ve AHLAK'lısını severim diyenlerdenim....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu çocuk olayı ilk duyulduğunda inanın böyle bir şeye ihtimal vermemiştim.Yaptığı büyük hata haklısınız.Sporcu kimliğinin büyüklüğü,sosyal hayatında hata yapmamasını engelleyemedi.

      Sil
  4. Büyük bir merakla bekliyorum, teşekkürler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski