İlk olarak 1984 yılında Amerika'da gösterime girdiğinde sinema tarihinin akışını değiştiren filmlerden biri olmayı başaran ''Terminatör'', son olarak ''Kara Kader'' ile yine piyasayı alt üst etmeye geldi.

Hemen hemen çoğu kuşağın en azından bir bölümünü kesinlikle izlediği filmin 6. ve son filmi olan ''Terminatör Kara Kader'' halkımızla kısa süre önce buluştu.

Fanatikleri ve bilim-kurgu hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği film rakamlara göre en fazla seyirci çekmeyi başaran 4.film olmayı başardı.

Son filmin konusuna gelirsek eğer;Sarah Connor bu sefer en zor mücadele ile karşı karşıya kalmak üzeredir.İnsanlığı kurtaran ve bir istila gününü engellemiştir ancak bu zaferin ardından oldukça fazla zaman geçmiştir.

Barış ve sakinliği bozmak üzerine bu sefer geçmişe gelen terminatörün adı ''Rev-9''dur.Rev-9'un ilk ve tek hedefi oldukça sıradan bir hayat yaşamaya başlayan ''Dani Ramos''tur.

Şimdiye kadar gelen terminatörler arasında en gelişmiş özelliklere sahip olan ''Rev-9''u durdurmak ise yine bizim ekibe kalmıştır.

Filmde aksiyon sahnelerinin bir saniye düşmediğini söyleyebilirim.Kötü yorumları ve bunca yıldır beklenildiği için aşırı yüksek beklentiden dolayı bir olumsuz hava sezebilirsiniz.Her ne olursa olsun bu efsanenin son filmi sinemaya gidip 2 saatinizi ayırmayı hak ediyor.




2 Yorumlar

  1. Eski bir karakterdi çok sevilirdi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir efsane hale gelmesi çok olağandı ve başardı.Teşekkürler yorumunuz için

      Sil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski