Dizi sektörümüzün gücü hepimizin malumu.Dünya üzerine Amerika'dan sonra en fazla dizi satışı yapan ülke konumundayız.Özellikle Orta Doğu,Türk ve Müslümanların yoğun olduğu Avrupa ülkeleri son yıllarda ise Güney Amerika ülkeleri.

Böylesine büyük bir çeşitlilik içerisinde olunca piyasaya sürekli yeni diziler çıkıyor haliyle.Kimisi ilk bölümden kaldırılsa bile çoğu dizi belli bir süre ekranlarda kemik bir kitle yaratarak yaşamını sürdürmeyi başarabiliyor.

Son yıllara bakınca dizi sektöründe oldukça iyi projeler seçen Atv kanalı, Hercai dizisi ile zirvede ben olmalıyım mesajını diğer kanallara güçlü bir şekilde verdi.Pek televizyon izlemem diyenlerden değilim ama kaliteli bir yapım bulmak bazen gerçekten zor olabiliyor.

Hercai dizisi ise piyasada artık ezberlenmiş dizilerin dışına çıkarak yeni soluk yaratmayı başardı.
Geçtiğimiz sezon bir kaç bölüm ile izleyicinin tepkisini yoklayan Hercai dizisi,sonucunu alınca erken bir sezon finali ile izleyiciyi başarılı bir şekilde yönlendirmeyi başardı.

Reyting sıralamasında ilk 2'nin dışına hiç çıkmayan Hercai dizisi bundan sonra da kolay kolay oradan ineceğini düşünmüyorum.Yeni çıkacak dizilerin,Hercai dizisinin olduğu gün ile ekranlara merhaba demeye kalkması büyük bir fiyasko bile yaratabilir.

Akın Akınözü'ne ayrı bir parantez açmak lazım tabi ki.Ekranlarımızın jön kavramlarının belirli isimler arasından sıyrılıp,aranan bir aktör haline gelmek takdir edilmesi gereken bir durum.Diğer başrol Ebru Şahin içinde hayatının projesini çok iyi şekilde kullandığını söylemek gerek.Bu kadar ağır ve beklentisi yüksek dizide ayakta kalmak zor olsa gerek.

Atv ekranlarında Cuma günlerini domine eden dizi bakalım ilerleyen dönemde nasıl yol alacak.

Dizinin fanatiklerine ve merak edenleri için Hercai 15.Bölüm Fragmanı yayınlandı.




Yorum Bırakmak İster Misin ?

Daha yeni Daha eski