Haluk Bilginer'in Uluslararası Emmy Ödülleri'ne aday gösterilmesinin ardından tüm ilgi oraya doğru kaymışken bizi gururlandıracak haber ''Selin Özdemir''den geldi.Ama bunu ilk kez başarmıyordu...



Ülkemizde maalesef gerekli ilgiyi görmese de ilk olarak 2018 yılında bu ödülü kazanmıştı.Dünyanın en prestijli ödül törenlerinden birine aday gösteriliyorsunuz ve üst üste 2 yıl bu ödülü kimselere bırakmıyorsunuz.Tam Türk Kadınının yapabileceği bir başarı.



Peki,Selin Özdemir'in hangi ödülleri hangi işleriyle aldı sorusunun cevabına gelirsek eğer.Amerika Cbs kanalının en uzun soluklu yapımlarından ''60 minutes'' ile bu ödüle ulaştı.2018 yılında da 4 dalda aday gösterilip ''Haber Programı En İyi Anlatım'' ve ''En İyi Araştırma'' dallarında ödülün sahibi olmuştu.




2019 törenlerine gelirsek eğer,geçtiğimiz günlerde açıklanan Emmy ödüllerinde ''War Crime'' adlı bölüm ile ''En İyi Hikaye'' ve ''Devam Eden İyi Haber Yapımı'' ödüllerini kazanarak 2 yılda bizi 4 kez gururlandırmayı başarmıştır.Kendisine bu başarısından dolayı tebriklerimi ve teşekkürlerimi iletiyorum.Benim yapabileceğim tek şey bu haberi diğer insanlara ulaştırmaya çalışmak ve bu haberi
size aktarırken oldukça gururluyum.


 Fotoğraf Kaynağı ve programın sitesi:https://www.cbsnews.com/60-minutes/about-us/

1 Yorumlar

  1. Medyamızda maalesef bu haber küçük puntolarla geçiştirme bir haber olarak görüldü.Bir kaç haber sitesi dışında bu habere gerekli önem verilmemiş.Halbuki manşet olacak kadar büyük bir olay.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski